ДОСТАВКА, ПЛАЩАНЕ, ВРЪЩАНЕ НА СТОКA

Доставка:

  1. С изпращането на онлайн поръчката, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на куриерската услуга.
  2. Доставката може да се осъществи до адрес на Потребителя (избира се в процеса на поръчка. Трябва да се попълни: точен адрес, две имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции) или до офис или автомат на куриерска фирма Econt. Пълен списък с всички офиси и автомати може да видите по време на попълване на данните за доставка.
  3. Всички онлайн поръчки на стойност над 70 лева се доставят с куриерска фирма Econt безплатно до офис или еконтомат .
    Безплатната доставка над 70 лв. до офис на Еконт не важи при използване на промо кодове и отстъпки.

 

Срок за доставка

Доставки на територията на България сe осъществяват с куриерска фирма Еконт:

– За поръчки направени в работни дни до 14:30 ч., доставката се извършва на следващия работен ден.

– За поръчки след 14.30 ч. – до 3 работни дни.

За малки населени места, на които доставката се осъществява с график – вижте графика.

Цени на доставка

Цените с куриерска фирма Econt може да видите в процеса на подаване на онлайн поръчка.

Плащане:

Поръчките се заплащат по Ваш избор, по един от методите, посочени в онлайн магазина. При избор на метод за плащане, различен от наложен платеж, Вие изразявате съгласието си да заплатите цената на Вашата поръчка авансово с кредитна/дебитна карта.

Предлагаме следните начини за плащане:

 

  1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
  2. Плащане с кредитна/дебитна карта в процеса на поръчката.

 

Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти в рамките на 14 календарни дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка

– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване

– Да включите оригиналният платежен документ

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка с наложен платеж или авансово платени, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка. Всички платени суми, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането.

Адрес за връщане на продукти:

с. Страшимирово ул. Иван Вазов 2, 9179

Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон 0899353828, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от нас.

Разрешаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при които не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес https://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.