Създайте още по-силни екипни връзки с горещината на лютото, така както огъня калява желязото

Първата Люта Ферма в България предлага различно, авантюристично, емоционално и екстремно приключение, което оставя траен спомен в сърцето и душата. Направете крачка встрани от бетонния град със стъклени офиси и се отдайте на преживяване на село, в нашата ферма и на брега на Варненското езеро. Модерното време няма да ви липсва, но ще се влюбите в духа и спокойствието на малките населени места.

Който познава огъня – познава света!

В “ЛЮТА ФЕРМА” ще усетите душата и бита на нашето семейство, ще се докоснете до един различен и огнен свят – светът на лютото. Ще видите как се отглеждат и ще опитате най-лютите и интересни чушки в света. Ще чуете интересни истории, ще натрупате нови познания за отглеждането на лютите чушки и ползите от консумацията им за здравето.

Огнена храна хапни и мила дума кажи
Опитайте автентична и незабравима люта храна в една от действащите ни оранжерии, която реновирахме и пресъздадохме в малък семеен ресторант. Отдайте се на дегустация на всички наши продукти от слабо люти до екстремно люти и сами ще се изненадате до къде може да стигнат вкусовите Ви рецептори.

Който играе с огъня – НЕ СЕ ПАРИ, защото вече знае!
Предизвикайте ума си и изпъкнете пред колегите с занимателните ни игри

Съчетайте полезното с приятното

Осигуряваме също конферентна маса, екран за визуализации и озвучаване

Изготвяме индивидуални програми спрямо повода и вашите предпочитания.

Максимален капацитет 25 души.

 

За запитвания може да ни пишете на hotfarm.eu@gmail.com или на телефон 0898607655