Съвети от фермата

Стани наш партньор

стани наш партньор

Като първата Люта ферма в България, специализирала се в отглеждането на люти и супер люти чушки от цял свят и производството на пикантни, люти и супер люти храни, отправяме специално предложение към Вас.

С натрупания опит през годините, постоянство и усилена работа, днес, ние сме повече от щастливи да споделим, че сме бързо развиващ се и устойчив български бранд, който създаде доверие у хората. Лютото вече не е просто вкус, а качество и отношение.
Нашите наблюдения и анализи сочат, че българинът обича да си похапва люто. Колко, какво и как, обаче, до скоро малко хора знаеха.

Нашата основна мисия и цел през годините бе, да научим хората и да въведем лютата култура в България. Да разпространяваме различните сортове люти чушки, да популяризираме най-лютите български и най-лютите сортове в света.

 • Днес, вече все повече хора у нас знаят, коя е най-лютата българска чушка (“Български морков”) и най-лютата чушка в света (“Carolina Reaper”). Днес, все повече хора знаят, колко всъщност е полезно лютото.
 • Днес, все повече хора знаят коя е мерната единица за лютивина и как се нарича лютото вещество в чушките.
 • Днес, всичко показва, че хората оценяват положения труд, все повече залагат на българското и ясно могат да разграничат хубавият и качествен
  продукт.Ако сте собственик на магазин или ресторант и искате да предлагате нашите продукти, ние имаме следното предложение към вас:
  – Широка гама от домашно приготвени люти продукти с проследимост и история.
  – Изграждане на добри партньорски отношения, като залагаме на консултация и поддържане на постоянна обратна връзка
  – Консултация и обучения на персонала относно продуктите
  – Предоставяне на рекламни материали
  – Провеждане на активности и дегустации
  – Безплатна доставка за района на град Варна
  – Вместване на обекта в нашия сайт и социални мрежи
  – 24/7 на разположениеПри интерес може да ни пишете на hotfarm.eu@gmail.com или на телефон 0899353828С люто е по-вкусно!