Лют тур - HotFarm - Ферма за люти и супер люти чушки
Hotfarm
  Пълноценно и екстремно изживяване за всички, които желаят да посетят нашата ферма,
  да се докоснат до един различен свят и да изпробват вкусовите си рецептори

  ЗАЯВЕТЕ ЛЮТ ТУР ОТ ЧЕТВЪРТЪК ДО НЕДЕЛЯ,
  от 17 до 19 часа
  ЦЕНИ и ПАКЕТИ

  Hotfarm

  Ние сме семейство Родинови и създадохме Люта ферма.
  Първата Люта ферма в България се намира на брега на варненското езеро и на 14 км от морската ни столица Варна. Тук ние се радваме на прекрасен климат и почва, които оказват благоприятно въздействие върху нашите растения.
  Отглеждаме над 70 сорта люти чушки, а генофондът ни е от над 400 вида. Във фермата могат да се видят люти и супер люти чушки от цял свят, както и най-лютата чушка в света, Carolina Reaper. През последните няколко години създадохме и култивирахме собствен сорт люта чушка, която нарекохме Български дух. В момента тече нейният световен патент, като очакваме да се нареди до световните първенци по лютивина.
  Това, с което нашата ферма се различава от всички други места, които сте посещавали е, че на едно място може да видите нашия начин на живот, бит и рутина, стопанство, оранжерии, производствена база, обособено място за дегустации и да разгледате и опитате нашите автентични люти продукти. Тук нагледно се вижда целият процес по производството и пакетирането на нашите продукти и как те стигат до вашата трапеза. Екипът ни е малък, но правим всичко с дълбока отдаденост, любов, трудолюбие, вяра и последователност. Постарали сме се да направим нашето местенце уютно, красиво и приятно за всеки посетител на Люта ферма.
  За нас всеки гост е специален и силно се надяваме тръгвайки си от люта ферма, да пренесете със себе си нейният дух и живот, да знаете малко повече за светът на лютото и да повярвате, че хапването на люто е емоция, която те държи дълго и те прави по-щастлив.
  Заповядайте в Люта ферма!

   

  Вашият лют тур
  включва
  Посрещане

  Посрещане

  с напитка

  Разходка

  Разходка

  из фермата

  Ексклузивни

  Ексклузивни

  специалитети

  Люти

  Люти

  подаръци

  Welcome drink

  Посрещаме гостите си със специалния лют безалкохолен
  коктейл, направен изцяло по домашна рецепта, разхлаждащ и ободряващ.

  БЕСЕДА И РАЗХОДКА ИЗ ФЕРМАТА

  Разходка из фермата и провеждане на разширена беседа. Представяне на подробна информация за всеки отделен сорт чушка – от къде идва, нейните характеристики, лютивина, специфики, как се отглеждат, сеитба, добив, най-чести вредители и болести, както и интересна информация за различните сортове.

  МЕНЮТО НА ЛЮТА ФЕРМА

  Гостите на люта ферма ще могат да опитат всички наши продукти, като ще бъдат поднесени по интересен и нетрадиционен начин.
  Ще покажем на посетителите как може да използват продуктите ни в ежедневието си и най-вече приложенията на лютото и в кулинарията.
  Менюто включва:
  – Домашно приготвени банички и брускети
  – Плато сирена, поднесени с пикантните сладка на Люта Ферма
  – Три вида домашно приготвени подлютени разядки
  – Пълнени чушки Халапеньо с мус от сирена, обвити в бекон
  – Дърпано телешко месце
  – Домашно приготвено подлютено суфле с топка сладолед
  – Вода

  ЛЮТИ ПОДАРЪЦИ

  Изпращаме всеки гост с комплимент от Люта ферма

  Hotfarm
  close Продуктът е добавен в кошницата
  Продължи с пазаруването Покажи кошницата