ЛЮТ ТУР ВКЛЮЧВА:

   WELCOME DRINK

   Посрещаме гостите си със специалния лют безалкохолен коктейл, направен изцяло по домашна рецепта, разхлаждащ и ободряващ

   БЕСЕДА И РАЗХОДКА ИЗ ФЕРМАТА

   Разходка из фермата и провеждане на разширена беседа. Представяне на подробна информация за всеки отделен сорт чушка – от къде идва, нейните характеристики, лютивина, специфики, как се отглеждат, сеитба, добив, най-чести вредители и болести, както и интересна информация за различните сортове

   ВЕЧЕРЯ В ЛЮТА ФЕРМА

   Ще опитате всички наши продукти, поднесени по интересен и нетрадиционен начин:
   -Домашно приготвени банички и брускети
   -Плато сирена, поднесени с пикантни сладка
   -Домашно приготвени леко подлютени разядки
   -Пълнени чушки Халапеньо с мус от сирена, обвити в бекон
   -Дърпано телешко месце
   -Домашно приготвено подлютено суфле с топка сладолед
   – Вода

   ПОДАРЪЦИ

   Изпращаме всеки гост с комплимент от “ЛЮТА ФЕРМА”

   лют тур

   Посетете единствения по рода си ЛЮТ ТУР в България

   България е пълна с безброй малко познати и уникални кътчета, които будят възхищение и възвисяват сетивата. Ще Ви разкажем за точно такова място (нашият ЛЮТ ТУР), което освен, че е единствено на нашата географска ширина, то носи и историята на неуморния български дух, упоритостта, задружността и предприемачеството. Историята на първата люта ферма в България може да бъде разказана по много начини, но съществува само един да бъде истински усетена, като се доверите на гостоприемството ни и ни посетите на място в нашата Люта дегустационна до брега на Варненското езеро в село Страшимирово (14 км от гр. Варна).

   Изживяване на сетивата

   ЛЮТ ТУР предлага истинско изживяване за сетивата. Ще бъдете посрещнати с така интересния тонизиращ и енергизиращ коктейл на “Люта Ферма” и след това ще се потопите в света на лютото. Не е нужно да си абсолютен фен на лютия вкус, за да се насладиш на истински вкусни домашни рецепти, леко пикантни сладка от ягоди, рози и люти чушки, сосове, разядки и да получиш любопитна разходка из фермата, оранжериите, из света на лютите чушки. А за любителите на истински лютото, то екстремното изживяване е гарантирано с дегустация на люти, по-люти и най-люти продукти, както и подаръци.

   Люти чушки от цял свят

   Отглеждаме над 160 сорта люти чушки от цял свят.

   ЛЮТ ТУР ще Ви срещне с най-лютата чушка в света, най-лютата българска чушка и чушките с най-интересни и причудливи форми.

   През последните няколко години работихме усърдно по създаването и култивирането на нов сорт люта чушка. През месец март 2022г., фермата получи официален доклад от техническо изпитване от ИАСАС с номер 4907/92/.2019 за създаването на нов сорт люта чушка за света с името “Български дух”.

   Заповядайте при нас!

   Това, с което “ЛЮТА ФЕРМА” се различава от всички други места, които сте посещавали е, че на едно място може да видите начина на живот, бит и рутина на едно семейство, стопанство, оранжерии, производствена база, обособено място за дегустации и да разгледате и опитате автентични люти продукти. На място ще се запознаете с целия процес по производството и пакетирането на нашите люти продукти под марката Hotfarm и как те достигат до вашата трапеза. Екипът ни е малък, но прави всичко с дълбока отдаденост, любов, трудолюбие, вяра и последователност. За нас всеки гост е специален и тръгвайки си от “ЛЮТА ФЕРМА”и ЛЮТ ТУР, всеки пренася със себе си нейния дух и емоция, която държи дълго, защото похапването на люто ни прави по-щастливи. Заповядайте в “ЛЮТА ФЕРМА”!

   ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР за ЛЮТ ТУР

   Лют тур
   Лют тур

   ОТЗИВИ: